Casa Pazzi, Grottammare

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
panoramisch uitzichtnabij strandarcheologisch gebied

Uit de kunst !


In tegenstelling tot de meeste huizen op onze site ligt Casa Pazzi niet op het platteland. Het ligt namelijk aan de rand van de charmante badplaats Grottammare, en maakt deel uit van de oude stadswallen.

Casa Pazzi is een ideale plek voor met name stellen die onbezorgd en in alle rust willen genieten van wat de locatie te bieden heeft. En dat is veel !

Allereerst de appartementen. De opzet en inrichting hiervan is grandioos. De eigenaar is architect en heeft zich uitgeleefd met allerlei koloniale details, moderne kunst, vrolijke kleuren, en een prima comfortniveau.

Ook om het huis heen ziet alles er picobello uit, en valt natuurlijk de tuin op met het heerlijke panorama over Grottammare en de zee. Het plaatsje is trouwens levendig en in de zomermaanden vol met badgasten die heerlijk langs de boulevard paraderen of simpel weg een ijsje willen eten. Je kunt vanaf Casa Pazzi naar het strand wandelen, een traject van 700 meter.

Een ander aantrekkelijke kant van Casa Pazzi is dat je aan de achterzijde van de locatie zomaar in het vroegere historische centrum van Grottammare staat. Een plek met smalle straatjes, kleine winkeltjes en een oud pleintje waar een restaurant zit dat echt `uit de kunst` is.

Meer weten over Casa Pazzi
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn vandaag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring