La Torre Amico, Morro d`Alba

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadhistorisch gebouwnabij strandpanoramisch uitzicht

Een waanzinnige vakantie in een toren !


La Torre Amico is een oude watertoren omgebouwd tot een uniek en comfortabel vakantiehuis. Verblijven in een dergelijk object is zo bijzonder dat een vakantie hier beslist een intense beleving gaat worden !
De toren is gelegen op het terrein van Villa Marotti Campi en is een rustige bestemming, omgeven door groene heuvels met uitzicht dat zich uitstrekt van de bergen naar de zee.

La Torre heeft 4 verdiepingen en heeft een ronde vorm. Op de begane grond is de ingang waar de woonkeuken is gemaakt. De eerste etage beschikt over￿een master bedroom met eigen badkamer en jacuzzi. De tweede etage heeft een tweede slaapkamer met 3 bedden en aparte badkamer met douche. Op de derde etage is het woongedeelte met 360 graden panoramische uitzicht. De etages worden verbonden met een wenteltrap, maar voor het gemak kunt u ook de lift nemen die bij elke etage stopt.

Buiten bij de toren heb je eigen terras met barbecue. Er is parkeergelegenheid, en een eigen tuin die exclusief gebruikt wordt door de gasten van de toren. Even verderop (op 50mt) ligt het zwembad met apart toilet en tennisbaan. Deze faciliteiten worden gedeeld met de bewoners van de aanwezige villa.

Ancona ligt op 15 km, evenals de treinstations van Jesi en Senigallia. De stranden zijn al op 15 minuten rijden bereikbaar.

Meer weten over La Torre Amico
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring