Ca` San Sebastiano, Camino (AL)

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
heuvelgebiedeigen productiezwembadflora en faunatuin

Vakantie op een wijnresort


We kunnen Ca San Sebastiano gerust 1 van de toppers van de provincie Piemonte noemen. Gelegen precies tussen Turijn en Milaan vind je hier een resort dat leuke appartementen heeft, een wellness, restaurant, producten zoals rode- en witte wijn, en een zwembad met uitzicht.

In het centrale gedeelte bevinden zich de receptie, het restaurant met ontbijtruimte, het zwembad (met kinderdeel) en 5 appartementen. Twee van deze appartementen (Glicine en Iris) liggen op de begane grond, en hebben een prive terras. De drie appartementen op de 1e hebben een klein balkon met uitzicht, en verder ook ruimte om in de tuin op de begane grond te zitten.
Op 150 meter van het hoofdgebouw ligt een 2e gebouw met nog eens 5 appartementen. Op deze locatie bevindt zich ook de wellness ruimte.

Je kunt je bij Ca San Sebastiano terecht voor een volledige verzorgde vakantie, maar is tevens een ideaal vertrekpunt om uitstapjes te maken en deze veelzijdige provincie te ontdekken. Binnen het uur ben je in Turijn, Milaan of aan de italiaanse riviera. Zoek je de rust ga dan de provincie door langs heuvels en valleien, uitgestrekte wijngaarden, weiden, boerderijen en kleine dorpen.

Meer weten over Ca San Sebastiano
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring