Frassanelle, Rovolon

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadnatuurobservatiewandelgebiedhistorisch gebouwnabij warmwaterbronnen

Het hart van Veneto


Frassanelle is een familiebedrijf uit 1800 dat een zeer grote oppervlakte heeft, en bestaat uit een landbouwgebied, 18 holes golfbaan, een park, zwembad en diverse boerderijen waar gasten in kunnen logeren maar ook evenementen als bruiloften en recepties worden gehouden. Maak u op voor een geweldige ervaring in de provincie Veneto !

Voor gasten is er wat betreft de accommodaties keuzes uit appartementen met 1 of 2 slaapkamers, of een eigen villa met 2, 4 of 6 slaapkamers. Deze accommodaties gebruiken het centrale zwembad dat afhankelijk van de ligging tot 1,5km afstand kan beslaan. Villa (Bencontenta) heeft overigens een eigen zwembad bij het huis. Alle services zijn prima in orde met altijd standaard wifi en airco.

Op het terrein van Frassanelle is veel historie terug te vinden. Bijzonder zijn het grottenstelsel dat met een gids bezocht kan worden. Voor golfers is er de mooie golfbaan, met heuvels en een meertje.

Rondom Frassenelle zijn stedentrips te maken naar het gezellige Padova (20km) of natuurlijk Venetie (60km). Vergeet echter ook Vicenza, Treviso en Verona niet dat de kleinere pareltjes van de streek zijn.

Bij Frassanelle houdt men van natuur, en daarom heeft men alles in het werk gesteld de gasten dit te laten ontdekken. Er zijn veel fantastische fiets-, en trekkingpaden in de omgeving waar je langs ongerepte bossen, wijngaarden, landerijen en beken een ongekende ontspanning kunt vinden.
De totale mix van natuur, sportieve mogelijkheden en strategische ligging maken Frassanelle tot een vakantieplek die anders is dan andere, maar absoluut de moeite waard.

Meer weten over Frassanelle
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring