I Freschi, San Bartolomeo al Mare

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
archeologisch gebiednabij strandwandelgebiedeigen productie

Heerlijk, alles klopt hier!


I Freshi is zonder twijfel het meest knusse plekje op de Ligurische heuvels.
Het is eigenlijk een voormalig boerendorpje waarvan de huisjes gescheiden werden door smalle paadjes, doorkijkjes en allerlei spannende doorgangen.

In de huidige tijd heeft het boerenleven plaatsgemaakt voor gasten die willen genieten van een vakantie op een authentieke plek bij de italiaanse riviera. Er zijn daarom acht appartementen gecreerd die allen origineel en uniek zijn, met verschillende grootte, vorm, decor, en kleuren. Er zijn gezellige ruimtes gemaakt die hun karakter ontlenen aan de meubels en de romantiek van dikke stenen muren met bogen, nissen, en gewelfde plafonds.
Buiten zijn prive terrassen gemaakt vaak met uitzicht over de heuvels richting de zee.

In de omgeving van I Freschi is veel te beleven. Zo liggen de zee en de stranden van San Bartolomeo al Mare al op 4 km afstand. Je kunt deze per auto of fiets te bereiken.

Bekend is natuurlijk de sfeer van de bloemenriviera. Deze tref je aan in allerlei badplaatsen zoals bijvoorbeeld Imperia (10km) of Alassio (12km). Strandjes, haventjes, leuke winkelstraatjes met restaurants, ijswinkels en terrassen kenmerken het vrolijke buitenleven.

Voor wie sportief bezig wil zijn zijn er wandel- en bergtochten te maken, of watersport op zee. Stedentrips op 1 uur afstand kun je ondernemen naar San Remo, Nice en Cannes. Het fameuze Cinque Terre ligt op ca. 2 uur.

Meer weten over I Freschi
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring