Le Preseglie, Desenzano del Garda

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadnabij meer

De populaire zuidkant van het Gardameer.


In de omgeving van het Gardameer is het altijd leuk om een actief agrarisch bedrijf te vinden, waar je in een landelijke omgeving kunt verblijven. Weg van de drukte van het meer en de bijbehorende badplaatsjes ligt deze agriturismo zeer strategisch net onder Desenzano del Garda.

De appartementen op deze locatie zijn verdeeld over diverse gebouwen, waarbij enkele liggen rond een authentieke binnenplaats, de zgn `cortile`.
Je kunt kiezen uit types met 1 of 2 slaapkamers, eventueel aangevuld met een bedbank voor kinderen. De interieurs van de appartementen zijn verzorgd, en compleet met airco en vaatwasser. Buiten heb je een eigen zitje bij het appartement.
Wat verder opvalt is de ruimte buiten, en het grote zwembad met weids uitzicht over de wijnvelden.

Op de locatie is een wijnkantine waar proeverijen worden gehouden van de eigen wijnen. Daarbij is er ook een yogaruimte en wellness waar diverse ontspanningsprogramma`s kunnen worden gevolgd als bio sauna, stoombad en aromatherapie.

Als gezegd ligt Le Preseglie strategisch aan de zuidkant van het Gardameer. Binnen 5km ben je in Desenzano waar terrassen zijn en stranden. Leuke plekjes voor een bezoek zijn verder Sirmione (9km) en Peschiera del Garda (9km). Voor stedenbezoek kun je gemakkelijk dagtrips maken naar Milaan, Verona en Venetie.

Meer weten over Le Preseglie
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring