Opera02, Levizzano-Modena

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadpanoramisch uitzicht

Passie voor de het goede leven


Weg van de drukte van het leven van alledag ligt biologisch landbouwbedrijf Opera02. Een kleine parel gebouwd met een zeer lage impact op het milieu, en met respect voor duurzaamheid en natuur. Het heuvelachtige landschap dat bij de uitgang van elke kamer te zien is biedt de intense kleuren en geuren die dit resort zo bijzonder maken. Kortom: een weldadige ervaring !

Tijdens uw verblijf krijgt u 1 van de 8 prachtige kamers. De kamers zijn ruim, en geschikt voor 2 of 3 personen. Ligging is altijd op de begane grond, met een eigen prive terras met uitzicht. In de ochtend gebruik je een heerlijk ontbijt, en gedurende de dag is er de mogelijkheid te lunchen of dineren veelal met eigen gemaakte producten.

De passie van de mensen bij Opera02 ligt bij de gasten, en ook bij de eigen biologische landbouw. Er worden een keur aan producten gemaakt zoals lambrusco en rode wijnen, balsamico azijn, honing, jams, vruchtensiropen, notenwijn, grappa en chocolaatjes.

Opera02 ligt centraal in de provincie Emilia Romagna. Leuk om de steden Modena (19km), Bologna (44km) of Parma (81km) te bezoeken. Op slechts 7km ligt Maranello waar de Ferrari fabrieken staan, en een Ferrari museum is gevestigd.

Meer weten over Opera02
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring