Rini, Bormio

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
speelplaatsnabij warmwaterbronnenwandelgebiedtuineigen productie

Zuid Tirol op z`n mooist


Op agriturismo Rini leeft men dicht bij de natuur, en dat is te merken aan alle elementen die deze fantastische plek te bieden heeft.

Belangrijkste activiteit voor deze agriturismo zijn de 60 melkkoeien die in de stallen staan die grenzen aan de ontbijtruimte. Ontbijten dichtbij de natuur dus, met de eigen melk, romige yoghurt en kaas... De koeien wordt met pure ongemodificeerde producten gevoed, en leveren een traditionele kaas-, vlees- en boterproductie. Leuk om dat eens te zien en te proeven.

De kamers en appartementen zijn allemaal ingericht met gebruik van natuurlijke materialen. Er is daarom veel hout, katoen en linnen te vinden uit de streek. Aan comfort is ook gedacht getuige de mooie bedden, badkamers en woonruimtes. Elke accommodatie heeft wifi, en een eigen balkonnetje met uitzicht.

Voor de gasten die de spectaculaire berggebieden willen leren kennen, is er veel te beleven. Zo vind je er in de winter mooie skipistes met totaal 39 liften. In de andere seizoenen kun je vanuit deze agriturismo fiets- of wandeltochten maken op de vele speciale routes. Ook is het in georganiseerd verband mogelijk bergen te beklimmen. In de zomer zijn er in het plaatsje Bormio zelf ook activiteiten voor jonge kinderen.

Niet te missen is de heerlijke spa van Bormio op iets meer dan een kilometer afstand. Laat je verwennen en betoveren tussen de hoge bergen en valleien.

Meer weten over Rini
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn vandaag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring