San-Damian, Imperia

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
nabij strandwandelgebiedzwembadpanoramisch uitzicht

Grote suites, veel comfort


Relais San Damian ligt enkele kilometers landinwaarts aan de italiaanse riviera, in een rustige landelijke omgeving waar je uitkijkt over de groene heuvels en de zee. Hier heerst een ontspannen rust, en is prettig te verblijven.

San Damian is een accommodatie die bestaat uit 10 suites. De Arch suites en Garden suites liggen op de begane grond, en hebben elk een eigen veranda. De Terrace suites op de 1e verdieping beschikken elk over een eigen dakterras (balkon).
De inrichting van de suites is comfortabel en charmant.
Er staan goede banken en bedden, en sommige hebben bijzondere vormen met bogen en grenenhouten entresols. Hoewel elke suite een klein keukenblokje heeft is koken niet mogelijk. Wel kun je er thee of koffie zetten, of de koelkast gebruiken.

In de ochtend zal de geur van koffie en verse cake uit de oven je de weg wijzen naar de veranda, waar een heerlijk ontbijt op je wacht met fruit en zelfgemaakte jam, knapperig brood, vleeswaren, eieren en kaas. Je kunt daarna de dag doorbrengen in de schaduw van de palmbomen, een duik te nemen in het zwembad, of lekker drankje drinken.
Als je de digitale wereld wilt binnenlaten dan is er op de veranda bij het zwembad een wifi netwerk.

Voor dagtrips of strandbezoek kun je terecht in Porto Maurizio (strand op 6km), Imperia (winkelen op 8km), het binnenland met z`n middeleeuwse dorpjes en stadjes, en een mooie kusttrip richting de Cote d`Azur maken.

Meer weten over San Damian
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring