Parco Cavalonga, Ragusa

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadwandelgebied

Sicilie de luxe !


Wie voor Relais Parco Cavalonga kiest, krijgt een heerlijke Siciliaanse traktatie van luxe en smaak.

Zoals op de foto`s is te zien is de ligging fantastisch. In een karakteristieke groene omgeving liggen de gastenverblijven, de twee zwembaden en de zee op de gasten te wachten. Typisch voor deze streek en Parco Cavalonga zijn de handgelegde lage witte muurtjes die al eeuwenlang de terreinen afbakenen. U ziet ze tot de horizon door het landschap slingeren.

De 15 kamers en 7 appartementen zijn luxe ingericht en liggen verspreid over totaal 3 gebouwen. De kamers liggen in het centrale gebouw waar zich de receptie en restaurant bevindt. De appartementen liggen in 2 andere huizen waarbij Kamerina en Ibla samen 1 huis vormen.
Voor verkoeling zijn de twee bijzondere zwembaden aangelegd. U kunt hier op elk moment genieten van het spectaculaire kleurenspel van het landschap om u heen. Het strand ligt op 15km afstand.

Een must in deze regio is het bezoeken van de beroemde baroksteden Ragusa, Modica, Scicli, Ispica, Comiso of Noto. In de wetenschap dat u zich bij Parco Cavalonga zuidelijker bevindt dan de hoofdstad van Tunesie kunt u zich op maken voor een subtropisch avontuur !

Meer weten over Parco Cavalonga
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring