Parco degli Aromi, Valderice

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
panoramisch uitzichtstreekgerechtennabij strandzwembad

Een zee aan mogelijkheden...


Wellness resort Parco degli Aromi is gelegen aan de westkust van Sicilie op enkele kilometers van het plaatsje Erice, niet ver van Trapani. De locatie ligt aan de rand van een natuurpark, en kenmerkt zich door goede faciliteiten en een fantastisch panorama over de zee.

Het hotel beschikt over 14 suites en 13 kamers en ook nog 5 single kamers. Deze accommodaties liggen in verspreid over 2 gebouwen, en bieden altijd zicht naar zee. Het comfortniveau is prima met goede bedden, flatscreen tv`s, airco en wifi internet. Daarbij heb je altijd een zitje buiten, hetzij op de begane grond, hetzij op je balkon.

Het buitenleven speelt zich af rondom het mooie zwembad waar je in de ligstoelen kunt wegdromen bij het uitzicht. Er is een restaurant aanwezig met buitenterras waar `s ochtend ontbijt wordt geserveerd en gedurende de dag lunches en diners. Binnen is er verder een healthclub waar je kunt genieten van een sauna, turks bad of beauty behandelingen. Alle ingredienten zijn dus aanwezig voor een zeer relaxed verblijf.

Als u tussen deze mogelijkheden nog tijd heeft voor  uitstapjes dan kunt u denken aan een bezoek aan Erice (vergezichten en kabelbaantocht), Trapani (oud centrum en stranden), San Vito lo Capo (stranden), Segesta (archeologische opgravingen) of Marsala (zoutvelden).

Voor een compleet ontspannende ervaring aan de siciliaanse westkust is Parco degli Aromi wat ons betreft ideaal !

Meer weten over Parco degli Aromi
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn vandaag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring