Agrisalotto, S. Caterina di Cortona

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadarcheologisch gebiedflora en faunaspeelplaats

Sprankelend Toscane.


Agrisalotto is een locatie die je letterlijk en figuurlijk moet proeven !

Allereerst is er het elegante restaurantje waar heerlijke toscaanse gerechten en de eigen wijn worden geserveerd tijdens diners. Het is een absolute must om dit te proberen. Wil je vast in de stemming komen, bekijk dan onze fotogallerij met enkele heerlijkheden...

Naast de culinaire sensatie kun je figuurlijk van het goede leven proeven in een van de 4 sfeervolle appartementen, of de kamer. De stijl is divers en kleurrijk. Precies goed eigenlijk voor een sprankelend toscaans verblijf.

Kom je in de tuin dan word je op nog meer getrakteerd: mooie natuur, een prachtig zwembad met ondiep gedeelte, en allerlei zaken voor de gasten zoals hangmatten, speeltoestellen en een buitenlounge.
Opvallend zijn verder de vele originele accessoires die je overal tegenkomt. Je raakt eigenlijk niet uitgekeken en vindt telkens weer nieuwe inspiratie voor een leuke foto.

Als je er op uit wilt dan zijn er talloze mogelijkheden.
Denk aan mountainbike tochten langs de wijnvelden of cultureel bezoek aan Cortona, Arezzo, Montepulciano en de dorpjes rond het Trasimenomeer in Umbrie.

Meer weten over Agrisalotto
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring