Antica Fonte, Casole d`Elsa

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadspeelplaatshistorie/cultuurgebiedheuvelgebied

Antica Fonte, wie wil dit nu niet beleven...!?

Antica Fonte Resort is zo`n plek waarvan je hoopte dat je hem eerder had gevonden. Een unieke parel die alles herbergt dat je in Toscane wenst.

Het eerste dat je als gast opvalt is het geweldige decor. De golvende heuvels met daar bovenop het historische plaatsje Casole d`Elsa, dat uitkijkt over de landerijen met daarin het resort. Wat een heerlijk gevoel.
Ben je eenmaal terplekke dan is het spectaculaire zwembad de grootste blikvanger. Drie aaneengeschakelde baden, hebben voor elk wat wils. Je kunt zwemmen, pootje baden of genieten van de whirpool.

Op het terrein van Antica Fonte staan 3 landhuizen genaamd Ginestra, Rosa en Margherita. In deze huizen bevinden zich de 15 appartementen. Er zijn appartementen beschikbaar met 1 slaapkamer (Duo`s), met 2 slaapkamers of zelfs met 3. De inrichting is prima verzorgd. Leuk om te weten is dat elk appartement een groot eigen terras heeft. Voor appartementen op de begane grond ligt het terras voor de deur in de eigen tuin. Zit je op de 1e etage dan heb je daar een groot terras, met eigen opgang en fraai uitzicht.

De kers op de taart is het eigen restaurant dat zich op 200 meter afstand bevindt. Hier worden lekkere toscaanse gerechten bereid, zoals ook op de foto`s te zien is. Buon appetito...!

Meer weten over Antica Fonte
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring