Borgo Casorelle, Lamporecchio

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadflora en faunapanoramisch uitzichtheuvelgebiednatuurobservatiewandelgebied

Hoe leuk en charmant kan Toscane zijn.


Borgo Casorelle is een charmante kleinschalige borgo in het fraaie noord toscaanse heuvellandschap. Een goede plek om nu eens lekker van het toscaanse buitenleven te genieten

De Borgo ligt op een natuurlijke plek met panoramisch uitzicht over toscaanse landerijen en dorpen. Als u over het landelijke weggetje van 600mt bij de locatie aankomt dan overvalt u een spectaculair uitzicht en een heerlijke vrij gevoel van ontspanning. De vakantie is meteen begonnen...

Op de vakantielocatie heeft u de keuze uit 5 appartementen en 2 vrijstaande huizen, beideï¿¿ met eigen prive zwembad. Zoals u op de foto`s kunt zien zijn de interieurs goed verzorgd, en kunt u altijd buiten zitten in uw eigen tuin.
Het gezamenlijke zwembad ligt even van de huizen in een kleine vallei omsloten door een natuurlijke groenstrook. Heerlijk voor rust en privacy.

De omgeving is geweldig voor wandeltochten en trips naar dorpen en steden. Zo ben je binnen een uur in Florence, Pisa en Siena, en kun je dichter bij huis genieten van een breed scala aan kuuroorden, spa`s en leuke winkelstraten in Montecatini Terme (18 km). De geboorteplaats van Leonardi da Vinci ligt op 5km, en allerlei uitstekende restaurants binnen 2 a 3 km.

Meer weten over Borgo Casorelle
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring