Campo Allegro, Cecina

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadnabij strandeigen productiestreekgerechtenspeelplaats

Een fantastisch idee aan zee


Campo Allegro is een nieuwe agriturismo, gelegen op het rustige toscaanse platteland nabij de badplaats Cecina, op slechts 800m van het strand van "Gorette" en het prachtige oude dennenbos dat zich uitstrekt langs een kuststrook van ongeveer 15 km.

Campo Allegro bestaat uit een 3-kmr appartement (Oltremare) en 9 comfortabele 2-kmr appartementen, allen met airco. De appartementen op de begane grond hebben een veranda met terras, terwijl die op de 1e etage een eigen stukje tuin hebben met tafel, stoelen en parasol.

In het oog springt het geweldige zwembad met hydromassge, dat voor jong en oud een weldaad is. Voor de kleinsten is er een peuterbadje tot 50cm diep.

Op de boerderij bestaat de mogelijkheid tot ontbijt met toscaanse gebak, brood en jam, melk, koffie en thee. Verder is er uit eigen productie tomaten(-saus), granen en groente te koop.

Als gezegd zijn er zandstranden op zeer korte afstand. Aangenaam is verder het grote waterpark op 3km (alleen zomers geopend).
Maak een uitstapje naar Cecina (4km) om te winkelen of Cecina Mare (2,5km) voor meer stranden en uitstekende (vis-) restaurants.

Meer weten over Campo Allegro
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring