Fornacelle Bianco, Bolgheri

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadnabij strandwandelgebied

Een subtropische verrassing.


Het countryhuis is kleinschalig en ruim opgezet met 2 gebouwen en een zalig zwembad. Keus is er uit een studio, 2-kamer appartement of de cottage. De inrichting is elegant en zomers.

De 2 studio`s liggen elk op een hoek van het gebouw met de gastenverblijven. Ze bestaan uit een woonkamer met keuken, en slaapkamer op de entresol.
De drie 2-kamer appartementen liggen tussen de studio`s in. Ze zijn qua opzet vergelijkbaar, maar hebben een aparte slaapkamer, en het zitgedeelte op de entresol. Zowel de studio`s als de appartementen hebben een eigen tuintje met terras.
De cottage staat apart en is lekker ruim. De ruimtes (waaronder 1 slaapkamer) liggen allemaal op de begane grond. In zowel de cottage als 2-kmr appartementen kan voor 2 kinderen een bedbank worden gebruikt.

Blikvanger van Fornacelle Bianco is het bijzondere zwembad. Er is een groot ondiep gedeelte gemaakt om het diepere deel heen. De sfeer van de palmbomen, en de prive lounge die elke accommodatie heeft maken het vakantiegevoel compleet.

Meer weten over Fornacelle Bianco
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn vandaag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring