Il Defizio, Gambassi Terme

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadwijnkantineheuvelgebiedflora en fauna

Il Defizio - Vakantie centraal in Toscane


Een historische plek tussen Firenze en Volterra biedt gasten het ultieme vakantiegevoel in een van de comfortabele appartementen of kamers.
De Toscaanse stijl, compleetheid aan voorzieningen en de goede faciliteiten in en rond het appartement maakt uw vakantie bij Il Defizio een onvergetelijke ervaring.
Naast de 4 appartementen, 3 cottages zijn er ook enkele kamersbeschikbaar op basis van bed & breakfast.

Bij Il Defizio kun je altijd even bijkomen aan het zwembad na een dagtrip, of drink je nog even wat na aan de bar. In de wijnkantine is er uiteraard de gelegenheid om een goed glas wijn te proeven.
Daarnaast is er een knus informeel restaurantje aanwezig waar men kan dineren twee avonden in de week, lunchen in de maanden juni, juli en augustus of ontbijten iedere ochtend. Bij mooi weer is het terras geopend en kunt u ook nog van het panoramische uitzicht genieten.


Omdat Il Defizio is aangesloten bij een initiatief genaamd "Toscana-In" wordt het mogelijk aan activiteiten in de omgeving deel te nemen (zoals proeverijen op diverse boerderijen) en krijgt u korting op aangesloten restaurantjes in de regio.

In de directe omgeving is het leuk om Volterra, San Gimignano en vele kleine dorpjes te bezoeken. Binnen 20 minuten bent u op de snelweg Florence-Siena.

Meer weten over Il Defizio
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring