Montalbino, Montespertoli

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
heuvelgebiedeigen productiespeelplaatswandelgebied

Een agriturismo uit duizenden !


Als je bij Borgo Montalbino binnenkomt dan word je omarmd door de knusheid van het toscaanse leven. De klassieke huisjes, de werkzaamheden op het land, de dieren, het weidse uitzicht, het pakt je direct. Als je het geluk hebt om hier te verblijven dan staat je een klein feestje te wachten.

Elk van de 8 appartementen of￿cottage￿is anders dan de anderen, maar de stijl is gebleven als van de typische huizen van het Toscaanse platteland, met bakstenen opbouw, houten balken, en originele natuurstenen vloeren. De interieurs hebben buitenleven meubels, en bedden met orthopedische matrassen. Alle appartementen hebben een tuin of terras.

Een aangename bijkomstigheid van Montalbino is de aanwezigheid van het eigen restaurant "La Lombricaia". Hier kun je ontbijten, broodjes laten beleggen om mee te nemen, producten van de boerderij proeven of dineren op het panorama terras. Een super ervaring !

Het avontuurlijke terrein van de locatie is een plezier voor iedereen. Je kunt zwemmen, wandeltochten maken, vissen, dieren bekijken, boogschieten, voetballen of gewoon luieren.
Ligging in centraal Toscane is handig voor stedentrips of ontdekking van de fantastische natuur.

Meer weten over Montalbino
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring