Poggio al Casone, Crespina

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
nabij warmwaterbronnenpanoramisch uitzicht

Charmant wijnresort.


Poggio al Casone is een mooi en charmant wijnresort, gelegen in 40 hectare biologische wijngaard, omringd door glooiende heuvels en uitzicht om bij weg te dromen.

Het complex bestaat uit een oude villa met diverse appartementen en twee vrijstaande huisjes (waarvan Casa Vigna ook als 2 losse appartementen gehuurd kan worden). Stijl is comfortabel met de nadruk op gemak, smaak en traditie.

Bent u gast van Poggio al Casone dan kunt u genieten van een keur aan ontspanningsmogelijkheden. Er is een panoramisch gelegen zwembad met gazebo, toegang tot de eigen wellness met sauna, barbecue, vismeer, jogging paden, mountainbike excursies en een interessante wijn rondleiding door de wijngaarden van het landgoed.

Voor de culinaire liefhebbers kunnen er allerlei arrangementen worden getroffen, zoals ontbijt, kooklessen, een prive kok of bijvoorbeeld proeverijen van de eigen wijnen of lokale producten zoals olijfolie, kaas, chocolade, etc.

Poggio al Casone ligt op 20 minuten van de stranden, en plaatsen als Pisa en Livorno. Andere cultuursteden zoals Florence, Lucca en Pistoia zijn binnen een uur te bereiken.
Een traktatie van toscaanse verleidingen wacht op u.

Meer weten over Poggio al Casone
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring