Casella della Barca, Torgiano

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
eigen productiezwembadhistorie/cultuurgebiedwandelgebiednatuurobservatie

Gun jezelf dit cadeautje...


Casella della Barca is een fantastisch huis dat deel uitmaakt van agriturismo Pian del Tevere. Het is in 2012 helemaal gerestaureerd, en omgetoverd tot een van de leukste huizen die wij ooit hebben gezien.

Casella della Barca was ooit het huis van de schipper die de overtocht verzorgde over de vlakbijgelegen rivier de `Tiber` (Tevere). Deze activiteit wordt al lang niet meer uitgevoerd, en daarom is het huis geschikt gemaakt als gastenverblijf.

Zoals je op de foto`s kunt zien zijn de interieurs en muurschilderingen prachtig te noemen. De schilderingen zijn volledig geinspireerd op de vroegere functie van het huis en haar omgeving. Zo zie je beeltenissen van vogels, hazen, kikkers, maar ook zonnebloemen, een scheepslamp, hengel, en een heus raadsel over de boot in appartement Venti Sopra.

Alle appartementen (3 met 2 slaapkamers, en eentje met 1 slaapkamer) hebben airco en op de begane grond een eigen terras, met tafel, stoelen en parasol.
De gasten van het huis kunnen het zwembad bij de hoofdlocatie gebruiken. Dat is een tochtje van 900 meter over een stille landweg, langs de tabaksvelden. De afstand is te lopen, te fietsen (terplekke aanwezig) of met de auto te rijden.

Ontdek dit unieke plekje in Italie !

Meer weten over Casella della Barca
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring