Pian del Tevere, Torgiano

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
zwembadhistorie/cultuurgebiedwandelgebiedspeelplaatseigen productie

Laat je meevoeren !


Agriturismo Pian del Tevere dankt zijn naam aan de rivier de Tiber (`Tevere`) die op 300 meter afstand van de locatie stroomt en uiteindelijk uitkomt onder de beroemde bruggen van Rome.

Deze agriturismo bevat een fraai gerestaureerd boerenhuis met zeer verrassende appartementen. Ze varieren in capaciteit van 2 tot 6 personen, en hebben allen een complete inrichting met o.m. airco, oven, vaatwasser, satelliet tv en draadloos internet. Het aller-leukste zijn echter de kleine details. Zo zijn in elk appartement muurschilderingen te vinden die een knipoog zijn naar het landelijke leven dat je hier omringt.

Lekker buiten zitten kun je bij het grote overdekte terras in de tuin, of anders bij het zwembad. Omdat er ook een binnenlounge is, kun je in elk seizoen terecht. Verwen jezelf daarbij eens met een ontbijtje dat terplekke kan worden bereid met fruit van de eigen boomgaard.

Omdat Pian del Tevere een locatie is die onderdeel is van een groot wijnhuis zijn ook bezoeken aan haar wijnkantines mogelijk.
Wil je erop uit dan kun je naar Torgiano voor koffiebars, restaurants en winkels. Voor allerlei andere tips krijgen onze klanten bij boeking een handige brochure.

Meer weten over Pian del Tevere
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn morgen telefonisch bereikbaar van 10:00 uur tot 13:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring