Podere Caldaruccio, Ramazzano

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
speelplaatspanoramisch uitzichtwandelgebiedzwembad

Umbrie voor de liefhebber.


In de driehoek Perugia, Assisi, Gubbio ligt Podere Caldaruccio, een veelzijdige agriturismo waar landelijkheid nog de boventoon voert.

De rust en mooie omgeving zijn overweldigend. Je bevindt je aan de ene kant aan een uitgestrekt bosgebied en aan de andere kant aan een heuvelgebied waar de umbrische wijndruiven liggen te rijpen in de zon. Vraag de eigenaar eens naar de wandel- of fietsroutes waarmee je deze omgeving van dichtbij kunt verkennen.

Op de agriturismo zijn 5 appartementen aanwezig. Twee van deze appartementen (Gubbio en Umbertide) vormen samen het huis `Villa Casolare` dat totaal geschikt is voor 8 personen.

De appartementen zijn ingericht met houten vloeren die kenmerkend zijn voor deze streek. Omdat de eigenaar een passie heeft voor fel gekleurde stenen tafels uit Sicilie zijn deze in elk appartement te zien. De appartementen zijn verder zeer compleet uitgerust met vaatwasser, wasmachine, satelliet tv, wifi internet en barbecue.
In de omgeving bevinden zich leuke umbrische plaatsjes, en binnen 10 minuten zeker 10 goede restaurants. Blijf je liever relaxen op de locatie zelf vergeet dan niet hun eigen producten te proeven zoals wijnen, olijfolie, groentes en fruit.

Meer weten over Podere Caldaruccio
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring