Re Artu, Assisi

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
heuvelgebiedpanoramisch uitzichtwandelgebied

Betoverende magie


Als je weet dat Re Artu `Koning Arthur` betekent dat vraag je je meteen af waarom deze naam is gekozen voor dit country huis. De uitleg is eenvoudig. De naam is spontaan opgekomen toen men deze magische plek zag. De voorname positie in de heuvels, het schitterende panoramische uitzicht en het decor van de oude stad `Assisi` waren de juiste ingredienten voor het `Koninklijke` gevoel.

Re Artu zal je niet teleurstellen. De kleinschaligheid van deze locatie is prettig, en de charmante appartementen zijn een prima keus voor jong en oud. Het grootste spektakel is echter het overweldigende uitzicht dat een vrij gevoel geeft en heerlijke rust.
Het is niet moeilijk om de antieke stad Assisi te ontdekken dat slechts 1 heuvel verderop ligt. Een tochtje van 4 kilometer en je bent er al. Vergeet onderweg niet even te stoppen bij het typisch Umbrische restaurantje onder aan de heuvel. Hier is het eten heerlijk en niet duur.

Ietsje voorbij Assisi vind je het plaatsje `Santa Maria degli Angeli`dat levendig en gezellig is. Niet te missen zijn verder de hoofdstad Perugia, en kleinere plaatsjes als Spoleto en Spello. Re Artu ligt trouwens op het oude pelgrimspad van Assisi naar Gubbio. Dit pad is niet meer begaanbaar, maar Gubbio blijft wel een bezoekje waard.
Wij denken dat Re Artu leuk en interessant genoeg is voor een avontuurlijk verblijf !

Meer weten over Re Artu
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring