Valle d`Assisi, Santa Maria degli Angeli

telTel: 070-3096261
mailinfo@areaverde.nl
wijnkantinezwembadspeelplaatstuin

Een fenomenaal resort


Van resorts zoals Valle d`Assisi zijn er maar heel weinig te vinden in Italie. De combinatie van landleven, topfaciliteiten en zeer gunstige prijzen, maken dit tot een verrukkelijke plek voor een Umbrie ervaring zonder weerga...

Het resort waar de landhuizen liggen is zeer ruim opgezet, en biedt eigenlijk alle denkbare accommodaties en services. Er is keus uit een aantal 2-kmr of 3-kmr appartementen, die enigszins varieren in capaciteit en comfortniveau. De standaardvoorzieningen zijn echter al zeer compleet te noemen: airco, wifi, uitzicht op de landerijen, satelliet tv, keuze uit 2-persoonsbed of 2 losse bedden, en mogelijkheid tot ontbijt in het appartement (optioneel). Verder hebben bijna alles types (behalve de 2-kmr Std. B) ligging op de BG met eigen terras.

Op het buitenterrein heb je de beschikking over een keur aan faciliteiten: groot zwembad, voetbalveld, tennisbaan, restaurant (lunch en diner), jeu de boules, vismeertje, boogschieten, en fietsen.
Wil je daarbij in contact komen met de heerlijke wijnen of olijfolie van deze locatie, neem dan eens deel aan een proeverij.

Op 700 mt van de appartementen ligt Hotel Valle d`Assisi waar de receptie is, ontbijtzaal en ook nog diverse kamers.

Als het aanbod je aanspreekt boek dan gerust, en verheug je op een vakantie om nooit te vergeten.

Meer weten over Valle d`Assisi
Aankomst :
Vertrek :

Vraag :

Email :
Tel. :
Wij zijn maandag telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 18:00 uur op nummer 070-3096261
Algemene voorwaardenPrivacyverklaring